Entrevista a la Maria de la Riera Post blog

Entrevista a la Maria de la Riera

El pollastre de la Riera va ser el primer producte ecològic de la nostra carta.

L’altre dimecres amb la Sira, la meva neta, els vam anar a veure per fer-los una petita entrevista i ens van rebre tan bé com sempre.

Ja saps que a pagès sempre tenen feina, en Santi va continuar treballant però a la Maria li vàrem fer unes quantes preguntes i ara ja en sabrem algunes coses més:

Pots veure l’entrevista o llegir-la: 

  • Què mengen els pollastres? Mengen pinso ecològic que fan ells mateixos de tot el cereal ecològic que recullen dels seus camps, també mengen herba que tenen als patis que tot el dia van picotejant. 
  • Quin recorregut fan des de que arriben? Els porten amb un dia de vida i s’estan a la Riera com a mínim 90 dies, aproximadament 3 mesos.
  • No tots arriben al final dels 90 dies, les àguiles se n’emporten bastants i altres que  a l’arribar són massa petits perquè són de mares joves i no sobreviuen, però normalment van força bé.
  • Tenen molt pati i uns galliners grans on hi caben 270 pollastres.
  • Estan contents amb la raça de pollastre que cuiden, no els tracten amb cap medicament ni producte químic, tot el procés fins i tot l’escorxador està controlat pel CCPAE (certificat pel Consell Català de la producció Agrària ecològica).

Si en vols els dimarts cada 15 dies en serveixen,  pots telefonar-los al 938853421 o al 686761466 i encarregar-los, sencers o tallats,

també seguir-los a l’instagram @larieraeco on veuràs que a més a més tenen conills i ous, tot ecològic.

Si estàs aquí al poble en pots comprar a Queviures Corretja que estan just al davant nostre, 

i en cas que no vulguis cuinar doncs en pots demanar aquí on el fem rostit amb prunes.  

Pollastre de la Riera rostit amb prunes

També pots anar-los a veure i com que tenen Casa Rural passar-hi uns dies. 

Altres articles del blog:

Tornem el dissabte
6 de gener
Bon any 2024!