Foto targetes barra Cal Xoriguer

Contacte

Estem al Carrer del Puig, 2 de Santa Eulàlia de Riuprimer. 

Obrim de diumenge a dijous de les 7:30 a les 18:00h i els divendres i dissabtes de les 7:30 a les 21:00h. menys dimecres que tanquem per descans setmanal. 

Truca’ns al 938830195 o al 678744529 per si tens alguna pregunta, si vols reservar taula o que et preparem menjar per emportar.  

També pots omplir el formulari o escriure’ns a hola@calxoriguer.com en cas que tinguis qualsevol dubte que no surti a les preguntes freqüents que responem a sota.

Sobre la protecció de dades:
Responsable: Cal Xoriguer S.L. Finalitat: respondre la teva consulta. No t’enviarem publicitat, només et respondrem. Legitimació: el teu consentiment.
Destinataris: Gmail i Webempresa. 
Drets: Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades. Aquí pots veure la nostra Política de privacitat i avís legal.

Preguntes freqüents:

No, el menú que hi ha a la pàgina és només pels dies feiners. El cap de setmana i dies festius tenim els plats que pots veure a la carta

A la terrassa sí, si vols estar a dins el gos es pot quedar a la terrassa. 

No som un restaurant per grups grans. El màxim de persones que podem fer bé per quedar tots contents són 12, ja que la nostra cuina és petita i l’espai també.