Foto targetes barra Cal Xoriguer

Contacte

Estem al Carrer del Puig, 2 de Santa Eulàlia de Riuprimer. 

Obrim de diumenge a dijous de les 7:30 a les 18:00h i els divendres i dissabtes de les 7:30 a les 21:00h. menys dimecres que tanquem per descans setmanal. 

Truca’ns al 938830195 o al 678744529 per si tens alguna pregunta, si vols reservar taula o que et preparem menjar per emportar.  

També pots omplir el formulari o escriure’ns a hola@calxoriguer.com en cas que tinguis qualsevol dubte que no surti a les preguntes freqüents que responem a sota.

Sobre la protecció de dades:
Responsable: Cal Xoriguer S.L. Finalitat: respondre la teva consulta. No t’enviarem publicitat, només et respondrem. Legitimació: el teu consentiment.
Destinataris: Gmail i Webempresa. 
Drets: Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades. Aquí pots veure la nostra Política de privacitat i avís legal.

Preguntes freqüents:

No, el menú que hi ha a la pàgina és només pels dies feiners. El cap de setmana i dies festius tenim els plats que pots veure a la carta

A la terrassa sí, a dins no i no fem excepcions. A la terrassa si mires les fotos veuràs que és privada i el teu gos pot estar-hi bé, tindrà aigua, ombra i no hi ha cotxes. També el podràs mirar des de la finestra.

No som un restaurant per grups grans. El màxim de persones que podem fer bé per quedar tots contents són 12, ja que la nostra cuina és petita i l’espai també. 

Sí, et podria passar, però ara texplico el motiu. 

Hi ha gent que sap que vindrà tard a dinar, ha mirat el menú a la pàgina web, ha vist un plat que li agradava, ha pensat que es podria acabar i al venir no trobar-lo, ens a telefonat i ha reservat els plats que vol menjar al venir 

i llavors nosaltres li hem guardat. 

Tu pots fer el mateix i també te’ls guardarem. 

Tornem el dissabte
6 de gener
Bon any 2024!