Avís legal

Complint amb la llei establerta en l’article 10 de la llei 34/2002 de l’11 de juliol de Serveis de la Societat de l’Informació i del comerç electrònic, s’informa a tots els usuaris i interessats de la responsabilitat i titularitat del domini web calxoriguer.com així com les reds socials i/o qualsevol altre lloc web associat, pertanyen a Cal Xoriguer S.L. amb Cif: B66708413, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al Tomo 45221 Foli 216 Secció: General, Insc. 1 Full: 480848.

Telèfon 938830195 amb domicili al Carrer del Puig, 2. 08505 de Santa Eulàlia de Riuprimer (Barcelona) en endavant Cal Xoriguer i amb correu electrònic hola@calxoriguer.com

Política de privacitat i protecció de dades:

1.-El responsable de les dades personals: 

Cal Xoriguer S.L. Amb CIF: B66708413 i domicili al Carrer del Puig, 2 C.P.08505 de Santa Eulàlia de Riuprimer (Barcelona). Telèfon 938830195. Pots posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol aspecte relacionat amb aquest política de privacitat en la direcció de correu: hola@calxoriguer.com 

2.- La finalitat de recopilar dades personals i des d’on les obtenim: 

A Cal Xoriguer tractem l’informació recopilada a través de la web amb les següents finalitats:

  1. Demanem nom i adreça electrònica en el formulari de contacte de Cal Xoriguer, ja sigui per plantejar dubtes, comentaris, suggeriments, sol.licitar un servei o producte, o qualsevol altra informació. Si no ens deixes un email no et podríem respondre.
  2. Nom i adreça electrònica per fer comentaris en el blog o en la web.
  3. En cas de compra o a l’intentar realitzar-la recopilarem el teu nom, cognoms, telèfon, adreça, adreça electrònica, número d’identificació fiscal i l’informació de pagament per comprar a la botiga. Després en cas que necessitis factura la podràs tenir. 
  4. Nom i adreça electrònica per enviar-te la newsletter on rebràs emails de novetats del blog o productes que oferim a través de la web, que pot ser que estiguin allotjats en plataformes de tercers proveïdors. En el moment d’apuntar-te ho fas amb el doble consentiment. En qualsevol moment et pots esborrar. 
  5. L’adreça electrònica es demanarà per poder accedir a l’àrea de client i accedir a les dades guardades en el teu compte de client. 

Si l’usuari té menys de 18 anys haurà de tenir l’autorització dels seus pares o tutors legals per entregar els seves dades personals. Cal Xoriguer no té la manera de comprovar l’edat dels usuaris, pel que queda exclosa de qualsevol responsabilitat, en cas de no complir amb el que s’ha indicat aquí.

3.-Per quant de temps conservarem les teves dades?

En el cas de les dades personals recollides per a la facturació i compra de productes o serveis, seran guardades durant el temps que digui la llei.

En el cas de dades donades per a consultar en el formulari de contacte només seran utilitzades per respondre. 

Les dades donades per la newsletter que serveix per rebre novetats i altres informacions de Cal Xoriguer, les tindrem fins que tu vulguis. Et podràs donar de baixa en el moment que vulguis de manera automàtica en el peu de cada correu o escrivint-nos a hola@calxoriguer.com.

4.-Legitimació: 

El tractament de les dades personals es necessari per a la venta online, per la subscripció al blog o al formulari de contacte de la web calxoriguer.com amb el consentiment de l’interessat.

5.-Destinataris als que es comunicaran les teves dades:

Les dades personals facilitades a Cal Xoriguer a través de la pàgina web no es comunicaran a tercers a no ser que sigui d’obligació legal ja que necessitem apoiar-nos en tercers per poder oferir de manera correcta els nostres serveis i productes. 

Com a encarregats de tractament de dades, tenim contractats els següents proveïdors de serveis, que s’han compromès a complir amb les normatives de protecció de dades: 

-Dinahosting. que proporciona el domini i l’allotjament del correu electrònic. Aquí pots consultar la seva política de privacitat. Dinahosting

-Webempresa Europa S.L. on hem allotjat la web i el correu electrònic. En l’enllaç pots consultar la seva política. Webempresa. 

-Google Analytics. Per analitzar el que fan els usuaris dins de la nostra pàgina. Aquí pots consultar la seva política de privacitat:

Google

També la nostra gestoria Ochoa Trepat que gestiona les factures i ens ajuda amb la legalitat de les teves dades. 

Les persones que treballen a Cal Xoriguer coneixen les seves obligacions en relació a la protecció de dades personals dels nostres clients i el seu deure de confidencialitat en relació a les teves dades.

Pot ser que en algun cas puntual Cal Xoriguer utilitzi eines o aplicacions que no estiguin incloses en aquest apartat, llavors ho comunicarem als clients que pertoqui.

6.- Quins són els teus drets al facilitar-nos les teves dades?

Com a interessat que ens has donat les teves dades personals, tens dret a saber si a Cal Xoriguer estem tractant les teves dades de manera correcta i tens dret a:

 -Accedir a les teves dades.

 -Sol.licitar una rectificació de les dades que no siguin correctes

 -Suprimir les dades que no siguin necessàries per al motiu que van ser recollides

 -En determinades circumstàncies, podràs sol.licitar la Limitació del tractament de les teves dades, en aquest cas únicament les conservariem per a la part que toqui legalment i per a possibles reclamacions.

 -Per altres motius es podrà demanar l’oposició al tractament de les teves dades. Deixarem de tractar amb les teves dades si no són necessàries per a la part legal. 

 -També podràs sol.licitar el dret a la Portabilitat de dades.  

 -En la newsletter et pots donar de baixa en qualsevol moment des del mateix email o escrivint-nos a hola@calxoriguer.com o personalment o per correu postal a Cal Xoriguer amb domicili a  a Carrer del Puig, 2 08505 de Santa Eulàlia de Riuprimer (Barcelona)

 

Condicions d’ús de la pàgina web:

Usuaris: 

S’entén per usuari a tota persona que navegui per la pàgina web, accedint a qualsevol de les pàgines o seccions, o només pel sol fet de que navegui per la pàgina web, acceptant des de l’accés i ús, els termes i condicions que aquí s’escriuen.

En cas de que vulguis comprar un producte o contractar un servei s’aplicaran les polítiques de contractació, les quals són d’acompliment obligat.

Maneres de contactar amb nosaltres: 

Si vols contactar amb Cal Xoriguer podrà ser de manera presencial a C/del Puig, 2 de Santa Eulàlia de Riuprimer o a través del correu hola@calxoriguer.com o al telèfon 938830195.

Ús del lloc web:

Tota la informació gràfica, els textos, vídeos, fotos, imatges o qualsevol altre arxiu de format digital que hi hagi a la web, entesos com a continguts, pertanyen a Cal Xoriguer. 

L’usuari es fa responsable de com farà servei de la pàgina web no podent fer:

  • realitzar activitats il.legals o contraries a la moral, bones costums, bona fe i a l’ordre públic. 
  • realitzar comentaris o difondre continguts o publicitat de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, apel.lant al terrorisme o que atempti als drets humans o civils en general.
  • Provocar danys a Cal Xoriguer de caràcter intel.lectual o moral o als seus treballadors, proveidors, clients o altres persones. 
  • Introduir o difondre virus informàtics o qualsevol altre dany en el sistema. 
  • Intentar accedir o fer servir comptes de correu d’altres usuaris i modificar-los o manipular els seus missatges. 

Cal Xoriguer es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris que no respectin la dignitat de les persones, que discriminin o insultin o no resultin adequats de publicar. En qualsevol cas Cal Xoriguer no es farà responsable de les opinions dels usuaris en qualsevol espai o element d’opinió que contingui la web.

Propietat intel.lectual: 

Cal Xoriguer es el titular de tots els drets de propietat intel.lectual i industrial del la pàgina web, així com dels elements que conté, imatges, so, fotos, audios, vídeo i altre software,  textos, marques, logos, combinacions de colors, estructura, disseny, selecció de materials, programes necessaris per al seu funcionament, accés i ús, quedant prohibida la reproducció, distribució i comunicació pública, inclosa la dels continguts de la web, sense l’autorització de Cal Xoriguer. 

L’usuari es compromet a respectar els drets d’autor de Cal Xoriguer, llavors podrà veure, imprimir o emmagatzemar en el seu dispositiu electrònic o virtual, però única i exclusivament pel seu ús personal i privat, no podent-los distribuir, reproduir a tercers ni fer-ne cap modificació. En tot cas, haurà de dir que l’autor es Cal Xoriguer quant decideixi compartir en reds socials alguns dels continguts, sense modificar-los. 

No es podrà compartir cap part de curs, llibre, entrada del blog o de qualsevol altre lloc de la pàgina web. 

Exclusió de garanties i responsabilitat: 

Cal Xoriguer ha adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar danys a la web o la falta de disponibilitat del lloc web, o la transmissió de virus o programes maliciosos o que ocasionin danys en les dades dels usuaris. CAl Xoriguer no es fa responsable si en algun moment una d’aquestes mesures falla degut a un mal ús i/o abús per part d’un tercer. 

L’usuari en tot moment haurà de vigilar a no manipular, suprimir, o alterar qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigui instal.lat en la web. 

Modificacions: 

Cal Xoriguer es reserva el dret de fer sense avisar prèviament modificacions que consideri oportunes a la pàgina web, podent canviar, eliminar o afegir tants continguts i serveis que vulgui a través de la web, així com el disseny o estructura d’aquesta, o la forma de presentar-los o col.locar-los. 

Enllaços: 

Cal Xoriguer no té cap control sobre els enllaços externs o continguts externs que puguin existir en el lloc web, no es fa responsable d’aquests, ni garantitza la disponibilitat tècnica, qualItat, fiabilitat, exactitut, validesa, de l’informació allà continguda.

Dret d’exclusió: 

Cal Xoriguer es reserva el dret a retirar o prohibir l’accés al lloc web i/o als serveis que oferim sense necessitat d’avisar abans, als usuaris que no cumpleixin amb les normes i condicions abans descrites. 

Garantia de resultats: 

Cal Xoriguer no es farà responsable de l’èxit o fracàs dels usuaris en l’aplicació de l’informació que rebin de la pàgina web calxoriguer.com. 

Els continguts que s’ofereixen a la pàgina web de manera informativa no volen substituir altres informacions, tampoc ens fem responsables dels problemes de salut de la persona ni altres problemes derivats de l’aplicació del contingut que de manera gratuita s’exposa en la pàgina web. 

Modificació de l’avís legal i durada:

Cal Xoriguer podrà modificar en qualsevol moment, apartats i condicions aquí exposats, sense avisar prèviament i serviran durant el temps que es trobin aquí pubicades. 

Accions legals: 

Cal Xoriguer pot en qualsevol moment, aplicar accions legals de caràcter civil o penal contra la persona que realitzi un ús no adequat del contingut exposat en la pàgina web, o per no complir amb els apartats i condicions escrits abans.

Visita'ns:

Obrim: