Nosaltres:

Nosaltres

Som la Sara, el Pedro, l'Ivet i la Raquel

Som família i hem preparat un espai que esperem que et resulti acollidor i on t'hi sentis com a casa, 

al cuinar, 

mirem que tot sigui el més natural possible, amb productes de proveïdors petits, coneguts, artesans, que hagin cuidat els processos com fem nosaltres,  

al final el que més ens importa és que els aliments que mengis siguin bons. 

En els plats de la carta hi ha bastants ingredients ecològics,

a l'esmorzar o al menú d'entre setmana mirem per exemple que els ous siguin ecològics també, de gallines criades en llibertat, així han pasturat, menjat herba i els ha tocat el sol,

tota la carn de porc és Duroc, que com ja sabràs aquest tipus de carn és molt més gustosa i tendra,

i així fem amb tot,

tal com fas tu amb la teva família que no compres el més barat. 

Si véns ens trobaràs a un de nosaltres o a tots depenent del dia i l'hora, cadascú té feines que fa més que els altres però al final tots fem una mica de tot, podem cuinar, estar darrera la barra o servir-te a la taula. 

Raquel elaborant croquetes

A la foto la Raquel fa croquetes, però elabora també molts altres plats i també serveix a les taules. La trobaràs els dies de cada dia al matí i migdies.

La Sara preparant un cafè amb llet

La Sara ha fet gairebé totes les fotos dels plats que surten a les cartes, és l'encarregada de servir a les taules a l'hora de dinar i si queda temps li agrada elaborar postres.

Ivet elaborant magdalenes

L'Ivet ve els caps de setmana des del matí fins a acabar els dinars, 

ella va tenir l'idea de fer pa de fajol al forn de llenya i les galetes sense gluten. També ha fet moltes de les fotos que hi ha a la pàgina.

Pedro preparant fustes per taules de formatges

I jo,  aquí estic polint les fustes per les taules de formatges, m'agrada la feina d'artesà, ja sigui  en fer les reformes i decoració del restaurant com a la cuina,

des de sempre m'havia agradat cuinar tot i que de petit a la meva mare no li feia gaire gràcia veure'm remenar a la cuina, després de gran en vaig aprendre d'ella, sobretot guisats, la cap i pota i d'altres,

i en la pràctica aquí des de fa 18 anys on cada dia miro d'aprendre dels errors, ja que no som perfectes.  

Vine i gaudeix dels petits moments amb la família, amics, o amb tu mateix.

Ens trobaràs aquí des de primera hora del matí a les 7-7:30  que ja tinc el pa del Forn de pa Josep Novellas acabat de fer i fins a les 6 de la tarda.

Menys dimecres que tanquem per descans setmanal.

De moment no obrim per fer sopars

però si que els divendres i dissabtes hi serem fins a les 9 del vespre per si vols berenar o prendre un refresc a la terrassa.