Avís legal i política de privacitat

AVÍS LEGAL

Complint amb la llei establerta en l’article 10 de la llei 34/2002 de l’11 de juliol de Serveis de la Societat de l’Informació i del comerç electrònic, s’informa a tots els usuaris i interessats de la responsabilitat i titularitat del domini web calxoriguer.com així com les reds socials i/o qualsevol altre lloc web associat, pertanyen a Cal Xoriguer S.L. amb Cif: B66708413 i domicili al Carrer del Puig, 2. 08505 de Santa Eulàlia de Riuprimer (Barcelona) en endavant Cal Xoriguer i amb correu electrònic hola@calxoriguer.com

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES:

El responsable del tractament de les teves dades: 

Identitat: Cal Xoriguer S.L.

Cif: B66708413

Direcció: Carrer del Puig, 2 C.P.08505 de Santa Eulàlia de Riuprimer (Barcelona)

Telèfon: 938830195

Correu electrònic: hola@calxoriguer.com 

Dades sol.licitades en la web i la seva finalitat: 

 • Demanem nom i adreça electrònica en el formulari de contacte: per realitzar un contacte directe amb Cal Xoriguer ja sigui per plantejar dubtes, comentaris, suggeriments, sol.licitar un servei o producte, o qualsevol altra informació. Si no ens deixes un email no et podríem respondre.
 • Nom i adreça electrònica per fer comentaris en el blog de la web.
 • Nom i adreça electrònica per enviar-te la newsletter amb el consentiment voluntari del titular de les dades. S’enviarà un email automatitzat, on s’informarà sobre publicitat, ofertes i alguna altra informació dels serveis i/o productes que oferim a Cal Xoriguer.
 • Nom, cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, número d’identificació fiscal: es demanarà aquesta informació en el moment de fer el pagament del servei o producte, per poder-ho gestionar. 
 • Correu electrònic: es demanarà per poder accedir a l’àrea de client, d’acord amb les dades donades en el moment de crear el compte. 

Si l'usuari té menys de 16 anys haurà de tenir l'autorització dels seus pares o tutors legals per entregar les seves dades personals. Cal Xoriguer no té manera de poder comprovar l'edat dels usuaris, pel que queda exclosa de qualsevol responsabilitat, en cas de no complir amb el que s'ha indicat aquí.

Cal Xoriguer en tot moment vigilarà de que en la web, en els continguts i al tractament de les dades personals de l’usuari es realitzin de manera correcta. Per això sempre podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel.lació, portabilitat, oposició, tot en compliment de les lleis que regeixen, escrivint a hola@calxoriguer.com.

En cap moment Cal Xoriguer compartirà amb terceres persones les dades que ens donis. En cas de fer-ho serà per complir amb les exigencies legals, per enviar la newsletter o per a l’administració de la pàgina, on es donaran els acords de confidencialitat de les 2 parts. 

Els enllaços de tercers que es puguin trobar en la pàgina web tenen polítiques de privacitat que no coneixem. L’accés a aquests llocs serà responsabilitat de l’usuari, i serà de la teva responsabilitat decidir acceptar-les o no. 

FORMULARIS:

el lloc web disposa de 4 tipus de formularis: 

-De contacte: l'usuari, client o participant podrà trobar formularis que facilitaran la comunicació amb Cal Xoriguer, per plantejar dubtes, comentaris, sol·licitar pressupost, reservar algun servei ofert al lloc web o exigir algun dret que es tinga. No subministrar les dades personals mínimes necessàries impossibilitarà a Cal Xoriguer respondre a la petició. Aquest tractament es considerarà legítim per ser part duna diligència precontractual. El servidor del lloc calxoriguer.com i del correu electrònic hola@calxoriguer.com de Cal Xoriguer seran els encarregats del tractament.

-De publicitat: se sol·licitarà als usuaris, compradors o participants el seu consentiment exprés i voluntari de lliurar a Cal Xoriguer, les mínimes dades necessàries per enviar publicitat i informació comercial relacionada amb els serveis i/o productes oferts per Cal Xoriguer, perquè es afegiu a un fitxer automatitzat d'email màrqueting gestionat per l'encarregat de tractament que s'indica més avall. El tractament de les dades personals que es trobin en aquesta secció s'ha fet amb el consentiment del titular de les dades. 

-Per comentaris al blog: per tal d'evitar el correu brossa, missatges inadequats, i fer un correcte seguiment, es demanarà a l'usuari el seu nom, email i lloc web per identificar-lo en els comentaris que vulgui realitzar a les entrades del bloc. Aquestes dades seran visibles per a altres usuaris del lloc web. Si no voleu que les dades siguin visibles per altres persones, us heu de comunicar amb Cal Xoriguer a través de hola@calxoriguer.com. El servidor del lloc web serà l'encarregat del tractament i que es realitzarà amb el consentiment del titular de les dades. 

-Per processar la sol·licitud del servei: es demanarà als usuaris o clients o participants les seves dades perquè Cal Xoriguer pugui processar els serveis sol·licitats pel client. Tractament legítim de dades personals per la relació contractual que existeix amb el client o participant. Les dades seran guardades al servidor del lloc web. 

ENCARREGATS DE TRACTAMENT: 

Cal Xoriguer necessita el suport de tercers per oferir adequadament els seus serveis i productes, amb els quals celebra els deguts acords de confidencialitat i verifica el compliment de les normatives sobre protecció de dades personals. 

Les dades subministrades a aquests tercers no podran ser utilitzades per a altres fins no autoritzades pel titular de les dades. 

En compliment dels principis d'informació i transparència, es fa saber que aquests tercers són: 

Dinahosting: empresa proveedora del hospedaje o alojamiento web. Este servicio es prestado por la compañía Dinahosting S.L., NIF B-15805419, la cual se encuentra inscrita en el Registro Mercantil de La Coruña, el 26 de octubre de 2001, Tomo 2.514, folio 194, hoja nº C-27.529.; y en el Registro de Operadores de redes y servicios de comunicaciones electrónicas de la Comisión del Mercado de las Telecomunicaciones (CMT), como operador autorizado para la prestación de servicios de comunicaciones electrónicas: Transmisión de datos - almacenamiento y reenvío de mensajes (20/11/2008) y correo electrónico (20/01/2009). Está ubicada en la Rúa das Salvadas 41, baixo 15705 Santiago de Compostela (A Coruña), España. En caso que desees más información sobre su política de privacidad ingresa a https://dinahosting.com/legal/


 • Google Analytics: Servei d'anàlisi web, per veure les estadístiques de l'ús del lloc web, a càrrec de l'empresa Google LLC, ubicada a Mountain View, Califòrnia , Estats Units d'Amèrica. Han adoptat clàusules tipus de processament de dades aprovades per la Comissió Europea que poden ser consultades a: https://policies.google.com/privacy.
 • Gmail: és un servei de correu electrònic. Aquest servei està a càrrec de l'empresa Google LLC, ubicada a Mountain View, Califòrnia, Estats Units d'Amèrica. Han adoptat clàusules tipus de processament de dades aprovades per la Comissió Europea que poden ser consultades a: https://cloud.google.com/
 • Per obtenir més informació sobre la seva política de privadesa podeu consultar: https://policies.google.com/privacy
 • Google Drive: eina dedicada a emmagatzemar al núvol una còpia de seguretat dels arxius i accedir-hi fàcilment. Aquest servei està a càrrec de l'empresa Google LLC, ubicada a Mountain View, Califòrnia, Estats Units d'Amèrica. Han adoptat clàusules tipus de processament de dades aprovades per la Comissió Europea que poden ser consultades a:

https://cloud.google.com/

 • Si voleu obtenir més informació sobre la política de privadesa podeu consultar:

https://policies.google.com/privacy

 • Youtube: plataforma creada per a la disposició de vídeos. Aquest servei està a càrrec de l'empresa Google LLC, ubicada als Estats Units d'Amèrica. Han adoptat clàusules tipus de processament de dades aprovades per la Comissió Europea que poden ser consultades a: https://cloud.google.com/ Si voleu obtenir més informació sobre la vostra política de privadesa podeu consultar: https://policies.google.com/privacy
 • Shopify International Ltd: Plataforma que aloja la página web, Ubicada en Irlanda y Estados Unidos. https://www.shopify.com/legal/


En casos puntuals Cal Xoriguer podrà utilitzar aplicacions o eines que no hagin estat incloses o nomenades en aquest llistat anterior per ser una millor opció que ajudi a la realització d'una determinada tasca ; si això passés Cal Xoriguer notificarà d'aquesta situació als usuaris, clients o participants segons el cas. 

POLÍTIQUES RELACIONADES AMB LA NEWSLETTER: 

Aquestes polítiques s'entenen en tot moment com a part complementària dels termes i condicions exposats al lloc web, tots dos d'igual aplicació al moment d'una controvèrsia. La política de privadesa i de la propietat intel·lectual aplicada serà la mateixa que s'exposa en els termes i condicions de la web. 

S'entendrà com a newsletter el butlletí digital que Cal Xoriguer realitza de forma periòdica i que fa arribar els seus subscriptors a través d'un proveïdor de serveis de correu electrònic extern, al qual l'usuari s'ha subscrit de manera voluntària. 

Cal Xoriguer no està en l'obligació d'enviar en períodes de temps definits la newsletter, per això és totalment lliure de fer-ho quan ho consideri convenient. L'usuari podrà en tot moment exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició seguint les instruccions que trobareu al peu de la pàgina de la newsletter. 

L'usuari no haurà de compartir el contingut amb tercers, ja que això violaria els drets de l'autor Cal Xoriguer. L'únic canal de distribució és l'administrat i/o autoritzat per Cal Xoriguer.

Cal Xoriguer no es farà responsable pel contingut de tercers exposat a la newsletter, qualsevol controvèrsia que sorgeixi haurà de ser tractada directament amb la persona o empresa de la qual es fa esment. 

Tot el material que s'exposa a la newsletter està protegit per drets d'autor de Cal Xoriguer i en cas de pertànyer a tercers, s'entendrà que Cal Xoriguer té autorització per utilitzar-lo com s'hagi convingut amb l'autor. 

DURADA DEL TRACTAMENT: 

En el cas de les dades personals subministrades per a facturació i compra de productes o serveis, seran guardats el temps legalment aplicable. 

En el cas de les dades personals subministrades a butlletins comercials electrònics i comentaris del bloc serà pel temps que el titular de les dades vulgui romandre a la llista de subscripció, per la qual cosa podrà donar-se de baixa en el moment que així ho vulgui, de forma automàtica com s'indica a cada butlletí, o escrivint a hola@calxoriguer.com.

CONDICIONS D’ÚS DE LA PÀGINA WEB:

Usuaris: 

S’entendrà per usuari a tota persona que accedeixi a la pàgina web, pàgines o seccions, o només pel sol fet de que entri a la pàgina web, acceptant des de l’accés i ús, els termes i condicions que aquí s’escriuen.

En cas de que vulguis comprar un producte o servei s’aplicaran les polítiques de contractació, les quals són de compliment lligat.

Maneres de contactar amb nosaltres: 

Si vols contactar amb Cal Xoriguer podrà ser de manera presencial a C/del Puig, 2 de Santa Eulàlia de Riuprimer o a través del correu hola@calxoriguer.com Oal telèfon 938830195.

Ús del lloc web:

Tota la informació gràfica, els textos, vídeos, fotos, imatges o qualsevol altre arxiu de format digital que hi hagi a la web, entesos com a continguts, pertanyen a Cal Xoriguer. 

L’usuari es fa responsable de com farà servei de la pàgina web no podent fer:

 • realitzar activitats il.legals o contraries a la moral, bones costums, bona fe i a l’ordre públic. 
 • realitzar comentaris o difondre continguts o publicitat de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, apel.lant al terrorisme o que atempti als drets humans o civils en general.
 • Provocar danys a Cal Xoriguer de caràcter intel.lectual o moral o als seus treballadors, proveidors, clients o altres persones. 
 • Introduir o difondre virus informàtics o qualsevol altre dany en el sistema. 
 • Intentar accedir o fer servir comptes de correu d’altres usuaris i modificar-los o manipular els seus missatges. 

Cal Xoriguer es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris que no respectin la dignitat de les persones, que discriminin o insultin o no resultin adequats de publicar. En qualsevol cas Cal Xoriguer no es farà responsable de les opinions dels usuaris en qualsevol espai o element d’opinió que contingui la web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL: 

Cal Xoriguer es el titular de tots els drets de propietat intel.lectual i industrial del la pàgina web, així com dels elements que conté, imatges, so, fotos, audios, vídeo i altre software,  textos, marques, logos, combinacions de colors, estructura, disseny, selecció de materials, programes necessaris per al seu funcionament, accés i ús, quedant prohibida la reproducció, distribució i comunicació pública, inclosa la dels continguts de la web, sense l’autorització de Cal Xoriguer. 

L’usuari es compromet a respectar els drets d’autor de Cal Xoriguer, llavors podrà veure, imprimir o emmagatzemar en el dispositiu electrònic o virtual, però única i exclusivament pel seu ús personal i privat, no podent-los distribuir, reproduir a tercers ni fer-ne cap modificació. En tot cas, haurà de dir que l’autor és Cal Xoriguer quant decideixi compartir en reds socials alguns dels continguts, sense modificar-los. 

No es podrà compartir cap part de curs, llibre, entrada del blog o de qualsevol altre lloc de la pàgina web, ja sigui fins i tot una menció a tercers.. 

MESURES TECNOLÒGIQUES:

Cal Xoriguer ha adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries a la pàgina web, per evitar danys de qualsevol tipus que puguin provocar errors en els continguts, falta de disponibilitat de la web o la transmissió de virus en els continguts o les dades dels usuaris, no es fa responsable si en algun moment una d’aquestes mesures no funciona com a conseqüència d’un ús inadequat o abusiu per part de tercers.

L’usuari en tot moment haurà de vigilar a no manipular, suprimir, o alterar qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigui instal.lat en la web. 

MODIFICACIONS: 

Cal Xoriguer es reserva el dret de fer sense avisar prèviament modificacions que consideri oportunes a la pàgina web, podent canviar, eliminar o afegir tant els continguts i serveis que s’ofereixin a través de la web, així com la manera en els que apareixen presentats o localitzats, també  el disseny i l’estructura.

ENLLAÇOS: 

Cal Xoriguer no té cap control sobre els enllaços externs o continguts externs que puguin existir en el lloc web, no es fa responsable d’aquests, ni garantitza la disponibilitat tècnica, qualItat, fiabilitat, exactitud, validesa, de qualsevol material o informació continguda i aquests enllaços no seran entesos com un possible associació, fusió o col.laboració o participació del titular i/o responsable del domini web al que estiguin associats.

DRET D’EXCLUSIÓ: 

Cal Xoriguer es reserva el dret a retirar o prohibir l’accés al lloc web i/o als serveis que oferim sense necessitat d’avisar abans, també d’un tercer, als usuaris que no compleixin aquestes les normes i condicions abans descrites. 

GARANTIA DE RESULTATS: 

Cal Xoriguer no es farà responsable de l’èxit o fracàs dels usuaris en l’aplicació de l’informació que rebin de la pàgina web calxoriguer.com. 

Els continguts que s’ofereixen a la pàgina web de manera informativa no volen substituir altres informacions, tampoc ens fem responsables dels problemes de salut, ideològics, econòmics o de qualsevol altre tema que puguin veure’s afectats pel contingut que de manera gratuita o no s’exposa en la pàgina web. 

RESOLUCIÓ DE PROBLEMES

L’usuari o client podrà escriure a hola@calxoriguer.com per resoldre qualsevol problema que tingui en la pàgina web o amb el servei donat.

També podrà fer servir la plataforma europea de Resolución de Litigios en Línia aquí:

https://ec.europa.eu/consumers/

MODIFICACIÓ DE L’AVÍS LEGAL I DURADA:

Cal Xoriguer podrà modificar en qualsevol moment, apartats i condicions aquí exposats, sense avisar prèviament i serviran durant el temps que es trobin aquí publicats.. 

ACCIONS LEGALS: 

Cal Xoriguer pot,  en qualsevol moment, aplicar accions legals de caràcter civil o penal contra la persona que realitzi un ús inadequat del contingut exposat en la pàgina web, o per no complir amb els apartats i condicions escrits abans.